Innehåll

Jakobsbergs centrum har blivit lite roligare!

Solrosor i Järfälla.

Våra nya parkspel är i plats i Riddarparken och på Allmogeplatsen.

Ha en rolig sommar i centrum detta år! Nu har vi fixat pingisbord och fotbollsspel till Riddarparken samt schack och fia med knuff till Allmogeplatsen.

Låna utrustning

Låna utrustning till pingis och fotbollspel i Riddarparken

Låna pingisgrejer och boll till fotbollsspelet på Cafe Verdandi i Riddarparken. Ring 08-580 193 22 om du är osäker på deras öppettider.

Låna utrustning till schack och Fia med knuff på Allmogeplatsen

Låna spelpjäser till schack och Fia med knuff i kommunhuset (Vasaplatsen 11). Öppettider: måndag - torsdag 8-14.30, fredag 8-13.30.

Parkspelen är framtagna av Centrumutveckling: ett samarbete mellan Järfälla kommun, Järfällahus och Järfälla Näringsliv.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp