Innehåll

Logo Funkisfestivalen

Järfällafinal i Funkisfestivalen

Glitter, glädje och glamour! Söndagen den 5 februari kl 14.00 uppträder årets deltagare till äkta livemusik på Järfälla kulturscen, Mälarvägen 2 i Jakobsberg.

I år är det 13 olika bidrag som uppträder i Järfällafinalen. För musiken svarar lärare från Järfälla kulturskola. Alla biljetter är kostnadsfria och finns att hämta på Jakobsbergs bibliotek i centrumgallerian. Med reservation för att de kan ta slut.

Deltävlingar

Delfinaler i Sveriges funkisfestival hålls 25 och 26 april 2023 på Nalen i Stockholm. Funkisfestivalens stora finaldag är måndagen den 19 juni på Stockholm Waterfront.

Ett uppskattat evenemang

Funkisfestivalen är ett årligt återkommande evenemang sedan 2011. Från början var det fem kommuner som var med tillsammans med den ideella föreningen Funkisglädje. Nu är det över 20 kommuner som jobbar för att fler inom LSS ska få växa som människor och vara stjärnor för en kväll, eller flera tillfällen genom Funkisfestivalen.

Om deltagarna

Funkisfestivalen är en musiktävling för personer med funktionsnedsättning, som är inskrivna under LSS (LSS = lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade) och som är minst 15 år. För att kunna medverka måste deltagarna bo, jobba eller gå i skolan i Järfälla.

Här kan du läsa mer om Funkisfestivalen i Järfälla

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp