Innehåll

Järfällaförslaget – vad är viktigt för dig?

Järfällaförslaget är en digital plattform för medborgarinflytande där du kan komma med förslag på förbättringar i Järfälla. Förslaget ska handla om kommunens ansvarsområde där kommunen har möjlighet att ta beslut.

Lämna ditt Järfällaförslag och låt andra Järfällabor se och rösta på ditt förslag. De förslag som samlat in hundra röster inom 60 dagar kommer att överlämnas till ansvarig förvaltning för handläggning och ställningstagande i relevant politisk nämnd.

Vem som helst kan lämna ett Järfällaförslag, och du kan ladda upp bilder och filer till ditt förslag via plattformen. Du kan också dela ditt förslag på dina sociala medier.

För att rösta på ett förslag måste du vara folkbokförd i Järfälla. Du kan rösta på hur många förslag du vill, men endast en gång per förslag.

Välkommen med ditt Järfällaförslag!

Här kan du lämna förslag eller rösta

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp