Gå direkt till sidans innehåll

Järfälla gymnasium erbjuder SL-kort till alla elever

Satsningen börjar gälla från höstterminen 2021 och ska leda till ökade möjligheter för studiebesök och andra aktiviteter med samarbetspartners.

- Som skola arbetar vi stenhårt för att koppla fler attraktiva och nära kontakter med företag, näringsliv, universitet och högskolor. Genom att erbjuda SL-kort till alla våra elever får vi en ökad möjlighet till studiebesök och aktiviteter tillsammans med våra samarbetspartners, säger Mariella Augustsson, rektor på Järfälla gymnasium.

Antagningen till Järfälla gymnasium öppen

All information om Järfälla gymnasiums olika program och flytten av de högskoleförberedande programmen till Bas Barkarby hittar du på gymnasiets webbplats:

Ja, jag vill läsa mer om Järfälla gymnasium

Elever som börjar gymnasiet till hösten ska göra sitt gymnasieval senast den 15 februari. Ansökan görs via Gymnasieantagningens webbplats (ansökningswebben Indra).

Ja, jag vill göra mitt gymnasieval nu

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp