Innehåll

Järfälla gymnasium och Järfälla Lärcentrum övergår till distansundervisning

Folkhälsomyndigheten rekommenderar gymnasieskolor och vuxenutbildningar att inte bedriva undervisning i gymnasieskolors och vuxenutbildningars lokaler.

Järfälla kommun avser att följa rekommendationen och kommer att bedriva undervisningen på distans redan från imorgon onsdagen den 18 mars. Vi är väl förberedda på detta och mer information om hur det ska gå till kommer under dagen till berörda elever på Järfälla gymnasium och Järfälla Lärcentrum.

Beslutet gäller inte gymnasiesärskolan och särskild undervisning för vuxna. Undervisningen för gymnasiesärskolan och särskild undervisning för vuxna pågår enligt ordinarie schema i skolornas lokaler.

- Mot bakgrund av ovanstående samt rådande omständigheter har jag därför, efter samråd med förvaltningen och kommunstyrelsens ordförande, beslutat att verksamheten i Järfälla gymnasium och Järfälla Lärcentrum ska övergå till distansundervisning, säger kompetensnämndens ordförande Richard Lindforss (M).

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp