Innehåll

Järfälla kommun inför besöksförbud på särskilda boenden för äldre

Folkhälsomyndigheten har beslutat om tillfälligt besöksförbud på samtliga särskilda boenden för äldre i Järfälla. Förbudet är förlängt till den 22 december.

Besöksförbudet införs för att de som bor på våra äldreboenden är de som mest behöver skyddas från coronaviruset. Undantag från besöksförbudet kan göras vid särskilda skäl och beslutas av verksamhetschefen. Förbudet gäller alla privata och kommunala boenden i kommunen. 

Det tillfälliga besöksförbudet gäller mellan 3 och 22 december, därefter fattas ett nytt beslut av Folkhälsomyndigheten beroende på smittläget.

Läs mer på sidan med coronainformation i Järfälla kommun

Läs mer om den nya föreskriften om besöksförbud på Folkhälsomyndighetens webbplats

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp