Innehåll

Järfälla kommun presenterar trygghetskalender med fokus på samverkan

Print screen från första luckan i trygghetskalendern.

Kommunpolis Ida Dehnisch och kommunens trygghetssamordnare Anna Tatarovic Björklund presenterar första luckan i trygghetskalendern.

Flera aktörer jobbar hårt med trygghetsarbetet i Järfälla kommun. För att få en möjlighet att visa upp vad som görs har Järfälla kommun och polisen skapat en trygghetskalender - på Instagram.

Julen är en tid för sammanhållning, trygghet och för att hjälpa varandra. Järfälla kommun och LPO Järfälla (Lokalpolisområde Järfälla) släpper idag en digital julkalender med trygghetstema som visar upp de olika delarna i arbetet som görs för att skapa en ännu tryggare och trivsammare kommun.

De 24 luckorna kommer att visa upp hur olika verksamheter jobbar med trygghet, som till exempel trygghetsvandringar, förändring av stationsområdet och platssamverkan.

Förutom kommunens egna verksamheter får vi en möjlighet att möta bland annat räddningstjänsten, polisen, ordningsvakter och Järfällahus.

Följ Trygghetskalendern på instagramkontot @tryggijarfallakommun

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp