Innehåll

Järfälla visar sitt stöd till Ukraina

Idag, den 24 februari 2023, är det ett år sedan Ryssland invaderade Ukraina. Järfälla kommun vill med detta uppmärksamma årsdagen och visa vår solidaritet med Ukraina.

Det har idag gått ett år sedan Ryssland invaderade Ukraina. Miljontals människor har tvingats på flykt undan våldet. Många ukrainare har kommit till Sverige, och även Järfälla kommun har tagit emot människor på flykt.

– Idag är det ett år sedan Ryssland inledde sitt brutala anfallskrig mot Ukraina. I Järfälla kommer vi fortsätta stå upp i solidaritet med det ukrainska folket och rätten till frihet, fred och demokrati, säger Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp