Innehåll

Joakim från Ica Kallhäll är Årets företagare i Järfälla 2024

Joakim Enerstrand som driver Ica Nära Kallhäll utses till Årets företagare i Järfälla 2024. Utmärkelsen är ett årligen återkommande samarbete mellan Företagarna och Järfälla kommun.

– Jag är otroligt tacksam och ödmjuk inför att ha utsetts till Årets företagare, säger Joakim. Det känns väldigt hedersamt när jag har försökt att bidra till att aktivt förbättra närområdet i flera år. Det här känns som ett kvitto på det arbetet. Jag är som sagt otroligt tacksam!

Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande, överlämnade diplom tillsammans med Eva Röste, vice ordförande Företagarna Järfälla.

– Det är oerhört glädjande att i år få dela ut utmärkelsen Årets företagare till Joakim Enerstrand på ICA Kallhäll. Hans driv och sociala engagemang är av stor betydelse för många människor i kommunen. Vi ser mycket fram emot att Joakim fortsätter bidra till att utveckla Kallhäll, men också i hans kommande engagemang i Företagarna Järfälla, säger Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.

Motivering

Joakim Enerstrand på ICA Nära Kallhäll gör med sitt starka engagemang och fokus på social hållbarhet en verklig skillnad för lokalsamhället.

Med ett tydligt kundfokus har han skapat en butik som inte bara möter behoven hos invånarna i Kallhäll, utan också aktivt förbättrar hela lokalsamhället.

Sedan Joakim startade sin ICA-butik har han starkt bidragit till att skapa en plats där människor kan mötas och umgås på ett positivt sätt. Han har på kort tid blivit en viktig del av samhället genom sitt nätverkande och sitt engagemang i olika sociala projekt, inte minst genom sitt samarbete med skolan.

Joakim har visat sig vara en företagare som verkligen bryr sig om Kallhäll och som arbetar aktivt för att göra Kallhälls centrum bättre. Läs mer om utmärkelsen och se tidigare års vinnare

Läs mer om utmärkelsen och se tidigare års vinnare


Årets företagare Joakim Enerstrand och Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.

Årets företagare Joakim Enerstrand och Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp