Innehåll

Jobba i sommar! Sök sommarjobb mellan 1 och 31 mars 2021

Järfälla kommun erbjuder alla ungdomar i Järfälla mellan 16 och 18 år (eller är 19 år och studerar på gymnasiet) möjlighet att söka sommarjobb. Ansökningsperioden öppnar den 1 mars klockan 18.00. Välkommen med din ansökan!

Följande riktlinjer gäller för ett sommarjobb 2021

  • Sökande ska ha sökt minst ett jobb hos annan arbetsgivare. Din fullständiga ansökan skall innehålla den ansökan som skickats till annan arbetsgivare.
  • Fullständig ansökan med korrekt CV ska vara inkommen under ansökningsperioden 1-31 mars 2021.
  • Ansökningar kommer att beviljas i den ordning de kommit in - det vill säga först till kvarn.
  • Beviljat sommarjobb omfattar tre veckor med 30 arbetstimmar per vecka.
  • Sommarjobb erbjuds inom Järfälla kommuns egna verksamheter samt i ideella föreningar som är strikt politiskt och religiöst obundna.

Arbetsperioderna

Period 1 är veckorna 24, 25, 26 (14 juni – 2 juli). Midsommarafton faller bort, men det kan finnas möjligheter att arbeta fler timmar per dag under denna period.

Period 2 är veckorna 27,28, 29 (5 juli - 23 juli).

 

Läs mer om sommarjobb här

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp