Innehåll

Barn på strand vid beachvolleyboll-nät

Kul på sommarlovet

Nu finns alla lovaktiviteter för sommaren samlade. Här hittar du kurser, läger och annat skoj för barn och unga i Järfälla.

Under sommarlovet satsar Järfälla kommun och olika föreningar lite extra för att erbjuda roliga och givande aktiviteter för barn och unga. Flera av aktiviteterna är kostnadsfria.

Sommarlov på hemmaplan

I utbudet av aktiviteter hittar du bland annat sommarlovscirkus med Järfälla kulturskola, möjlighet att bygga modeller på en arkitekturkurs, besöka parklek och spela basket. Järfälla fritidsgårdar har tillsammans med Fryshuset flera Street-pep-aktiviteter inom dans, sport och musik. Biblioteket erbjuder pyssel och Sommarboken.

Se jarfalla.se/sommarlov

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp