Gå direkt till sidans innehåll

Lägg till Tryggetsnumret som kontakt för snabb kontakt

Trygghetsnumret är en vän i telefonen som (nästan) alltid svarar.

Järfällas mobila väktare i hela kommunen under eftermiddagar, kvällar och nätter och du som järfällabo är välkommen att kontakta dem vid upplevd otrygghet.

Fyra väktare fördelade på två bilar rör sig runt i kommunen under söndagar till torsdagar klockan 16–00 samt fredagar till lördagar klockan 16–02. Väktarna bidrar till ökad trygghet genom närvaro, rapportering samt agerande på samtal till trygghetsnumret.

Trygghetsnumret är till för alla i Järfälla som känner otrygghet. Numret är 010-210 94 44 och är öppet under den tid väktarna är i tjänst. Numret är dock inte för akuta ärenden, då är det fortfarande 112 som gäller.

Lägg in Trygghetsnumret som kontakt

Dagens tips: Lägg in Trygghetsnumret som kontakt i telefonen så att du har det närvarande vid behov.

Lägg till Järfälla kommuns trygghetsnummer i din telefon

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp