Innehåll

Med anledning av Vårdförbundets blockad

Vårdförbundet varslar idag om en utökning av den övertids- och mertids­blockad samt nyanställningsblockad som pågår. Varslet omfattar 29 kommuner och gäller blockad från och med den 20 maj kl. 16. Järfälla kommun berörs i nuläget inte av varslet.

De pågående förhandlingarna mellan SKR, arbetsgivarorganisationen Sobona och Vårdförbundet har hittills inte lett till någon överenskommelse. Klockan 16, den 25 april, satte Vårdförbundet 63 000 medlemmar i blockad. Nu varslar Vårdförbundet om en utökning av blockaden genom att låta den omfatta även 29 kommuner. Om ingen överenskommelse görs dessförinnan träder blockaden i kraft den 20 maj kl. 16.

I nuläget berörs Järfälla kommuns verksamheter inte av konflikten.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp