Innehåll

Medina och Maria Sur uppträder på Järfällafestivalen

Solrosor i Järfälla.

Efter en lång väntan är det äntligen officiellt! Medina och Maria Sur, två av Sveriges mest populära artister, kommer att inta Stora scenen på Riddarplatsen under Järfällafestivalen den 7 september. Medina, känd för sin egenskapade musikgenre Haffla Music, och Maria Sur, med sin imponerande röst, är redo att bjuda på en minnesvärd upplevelse.

Förbered dig på en dag fylld av musik, kultur och andra festligheter. För de senaste uppdateringar om artistuppträdanden och annat spännande som händer, kika in på:

Jarfalla.se/festival

Instagram (@jarfallafestivalen)

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp