Innehåll

Missa inte informationsträffarna inför skolvalet!

Skriv upp datumena redan nu, så du kan planera dina besök. Att välja skola är ett viktigt beslut. Ta reda på så mycket som du kan om skolorna. Genom att även besöka deras hemsidor och ta del av olika nyckeltal för kvalitet.

Skolorna i kommunen bjuder in vårdnadshavare till informationsträffar inför skolvalet till årskurs 7 eller förskoleklass. Ta chansen att besöka skolorna, träffa personalen, se lokalerna och ställa dina frågor. Det är ingen föranmälan utan det är bara att dyka upp. Nedan finns de olka datumena.

Datum för informationsträffar

Jämför skolor

Attitydundersökningen


Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp