Gå direkt till sidans innehåll

2020-07-06

När vi nu återgår till 30 dagars betalningstid kan du få dubbel faktura

Nu i juli återgår Järfälla kommun till 30 dagars betalningstid. Det innebär att du kan få dubbla fakturor under juli, augusti och september.

I slutet av mars beslutade Järfälla kommun att förlänga betalningstiderna till 90 dagar på grund av corona-situationen. Vi informerade om detta via vklass och hemsida.

Nu i juli återgår Järfälla kommun till 30 dagars betalningstid. Det innebär att du kan få dubbla fakturor under juli, augusti och september.

Ansöka om förlängd betalningstid

Om du har svårt att betala är det viktigt att du hör av dig till oss eller fyller i en ansökan om förlängd betalningstid via vår hemsida, se länkarna nedan.

Ansökan om förlängd betalningstid

Kontakta servicecenter via e-post

Kontakta servicecenter på telefon

Vad gäller för dig?

E-faktura

Med e-faktura bestämmer du själv när du vill betala. Glöm inte att kolla din internetbank så att du inte missar någon betalning. Har du e-faktura kan du själv ändra om du vill betala din faktura tidigare än vårt förfallodatum. Gå in på din internetbank och titta på fakturorna från Järfälla kommun.

Autogiro

Om du har autogiro har inga pengar dragits från ditt konto i april, maj och juni månad. Dessa kommer istället att dras i början av juli, augusti och september.

Faktura för april

Dras den 7 juli

Faktura för maj

Dras den 5 augusti

Faktura för juni

Dras den 7 september

Vi är medvetna om att detta kan skapa vissa problem. Om du behöver hjälp med något angående betalningarna, kontakta servicecenter så försöker vi hjälpa dig så mycket det går.

Redan betalat?

Har du betalat dina fakturor kan du bortse från detta.

Upp