Gå direkt till sidans innehåll

Nu är isbanan på Stora torget i Barkarbystaden öppen

Nu har vi öppnat isbanan på Stora torget i Barkarbystaden. Välkommen att åka och tänk på att hålla avstånd även utomhus!

Nu är det dags att plocka fram skridskor och hjälm! Isbanan på Stora torget i Barkarbystaden öppen! För dig som känner dig lite osäker på isen så finns det gulliga pingviner som du kan hålla dig i.

Det här gäller för dig som vill åka

  • Isbanan är 10*24 meter och kommer vara öppen för alla, både barn och vuxna, som vill åka skridskor.
  • Håll avstånd! Du som åker eller tittar på måste vara extra noga med att hålla avstånd och visa hänsyn till andra! Det är extra viktigt just nu - även utomhus! Det vilar ett stort ansvar på dig som besökare att följa gällande rekommendationer och lagstiftning för att begränsa smittspridning.
  • Du får inte använda klubba, boll eller puck på isbanan. Anledningen är att isbanan ska uppmuntra till skridskoåkning och aktivitet utomhus för alla åldrar. Det blir svårt på den begränsade ytan om några samtidigt spelar hockey eller bandy. Det finns heller ingen sarg runt isbanan och det ska vara säkert för de som går förbi och för de som står och tittar på

Vi hoppas att vi kan hålla isbanan öppen till och med sportlovet vecka 9. Vi håller tummarna för lite kyla. Järfälla kommun har huvudansvaret för isbanan, men enkelt underhåll som till exempel att sopa bort snö och hålla ordning vill vi att du som besöker isbanan sköter om när det behövs.

Ha kul och njut av isen!

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp