Innehåll

Nu har Barkarby bibliotek stängt

Tisdagen den 31 januari stängde Barkarby bibliotek. Nu hälsar vi välkomna till vårt stora bibliotek i Bas Barkarby.

Biblioteket i Bas öppnade våren 2022 och verksamheten där är i fullgång. Att ta sig till Bas har blivit lättare, under hösten öppnade en busshållplats utanför huset (Barkarby station övre).

Biblioteket i Bas har två våningar. På första våningen finns bland annat barnavdelningen med sagorum. På den övre våningen finns en tyst avdelning, skönlitteratur för vuxna, böcker för unga och studierum. Samt en stor föreläsningssal där det bland annat hålls en kurs i digital kunskap och delaktighet under våren.

Det finns tillgång till fritt Internet, datorer, surfplattor och utskriftsmöjligheter. Biblioteket erbjuder flera aktiviteter som bokcirklar, sagostunder, filmklubb, hantverkscafé och möjlighet att prova olika digitala verktyg för kommunikation och skapande.

Hitta hit

Bas Barkarby ligger intill E18 i Barkarby. Från Barkarby station tar det cirka 10 minuter att gå till Bas.
Det går även att ta buss från Barkarby station till busshållplats: Barkarby station övre.

Från Stora Torget i Barkarbystaden kan du ta bussen till Enköpingsvägen. Går du tar det cirka 8 minuter. Framöver kommer du att kunna ta dig hit med en kort promenad från tunnelbana och genom ingången direkt från Veddestabron.

Adressen är: Bällstaågatan 18, 177 45 Järfälla (Barkarbystaden). Busshållplats: Barkarby station övre.

Solrosor i Järfälla.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp