Innehåll

Nu har Herresta bibliotek stängt för flytt

Fredagen den 15 oktober stängde Herresta bibliotek. Nu påbörjar vi flytten till det nya stora biblioteket i Bas Barkarby som öppnar i början av år 2022.

Från den 15 oktober kommer du fortfarande att kunna:

  • Lämna tillbaka böcker i bokinkastet utanför Herrestas bibliotek, som kommer finnas kvar även när biblioteket är stängt.
  • Bibliotekets tjänst Boken kommer finns för dig som på grund av ålder, funktionsvariation eller sjukdom inte har möjlighet att ta dig till biblioteket. Då kommer vi hem med böcker till dig.

Läs mer om Boken kommer.

Vi planerar för att Barkarby biblioteks verksamhet under en 3-årsperiod kommer att flytta till Bas Barkarbys bibliotek med slutdatum våren 2024.

Vill du veta mer om biblioteket i Bas Barkarby eller anmäla ditt intresse för att vara med och dela dina erfarenheter om biblioteket, besök:

Nytt bibliotek i Bas Barkarby

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp