Innehåll

Nu kan du betala dina återkommande fakturor med autogiro

Järfälla kommun erbjuder i dagsläget autogiro via internetbanken för tjänster inom vård och omsorg (matersättning, hemtjänst och trygghetslarm) samt barnomsorg.

För att teckna autogiro kan du antingen gå via din internetbank, via kommunens e-tjänst för autogiro eller posta in en blankett.

Du som har autogiro får hem en pappersfaktura med det belopp som kommer att dras från ditt föranmälda konto och på fakturan framgår det att betalningen sker med autogiro. Det enda du behöver göra är att granska fakturan och se till att det finns tillräckligt med pengar på kontot dagen före förfallodagen. Tjänsten medför inga extra kostnader.

Läs mer om autogiro här

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp