Innehåll

Nu lyser Järfällas julbelysning

Kommunstyrelsens ordförande Emma Feldman välkomnar julen och första advent genom att inviga den stämningsfulla julbelysningen som nu lyser runt om i Järfälla.

– Att tända julbelysningen innebär en nedräkning mot advent och jul. Det är en tid av traditioner och en av våra mest uppskattade högtider, säger Emma Feldman (M), kommunstyrelsens ordförande.

Under veckoslutet tände vi julbelysningen på flera ställen i Järfälla. Bland annat på Vasaplatsen i Jakobsberg, kyrkparken i Barkarby och längs Kallhälls bilvägar.

– Det är något väldigt stämningsfullt med julbelysningen i vintermörkret och det behövs mer sådana här saker som man som Järfällabo kan känna sig glad och stolt över. Belysning handlar om så mycket mer än bara att motverka mörker. Det kan handla om att öka tryggheten men också att synliggöra konstverk och natur.

Inom ett par veckor kommer du dessutom att kunna kika på en lysande nyhet i Viksjö centrum, håll utkik!

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp