Innehåll

Nya Bruketparkeringen har öppnat

Sugen på frisk luft, vintersport eller en vacker utsikt? Nu har vi öppnat den nya parkeringen med över 200 parkeringsplatser.

Kommunstyrelsens ordförande Emma Feldman (M) klipper bandet som förklarar den nya Bruketparkeringen invigd.

Kommunstyrelsens ordförande Emma Feldman (M) klippte bandet och kunde förklara den nya Bruketparkeringen invigd.

– Det har varit viktigt att rusta upp en sådan fin friluftsanläggning som Bruket och göra det till en lättillgänglig och inbjudande plats. Den rymliga parkeringen kommer att vara till stor nytta för Järfällas motionärer och familjer. säger kommunstyrelsens ordförande Emma Feldman (M).

Utöver de 200 parkeringsplatserna finns även utrymme för två bussar. De kommer exempelvis att kunna släppa av skolklasser på ett smidigt och säkert sätt.

Till våren kommer parkeringen att ramas in av fina växtplanteringar. Valet av växter har gjorts med tanke på vad som finns i området, det vill säga björk, ek och tall.

Klicka här för att läsa mer om Brukets friluftsområde

Klicka här för att besöka Järfälla alpina klubbs webbplats

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp