Innehåll

Nya laddningsplatser för elbilar i Viksjö

Sex nya laddningsplatser för elbilar har nu invigts på Viksjöparkeringen vid Plogvägen.
– Jag är väldigt stolt idag, säger innovationsutskottets ordförande Lennart Nilsson (KD). 

Laddplatserna kommer att användas av hemtjänsten, men finns såklart även tillgängliga för Järfällaborna. För att ladda din bil här kan du använda Swish, Easypark eller genom ett abonnemang hos vår ramavtalsentreprenör Eways.

Den bästa tiden för att ladda din bil är klockan 08-21. Då är alla laddningsplatser tillgängliga för Järfällabor. Hemtjänsten kommer huvudsakligen att använda fyra av de sex platserna till att ladda sina bilar på natten.

– Det här är en del av den elektrifieringsstrategi som vi har tagit fram för att fasa ut fossilt bränsle ur både vår organisation och förhoppningsvis hela kommunen, säger Lennart Nilsson (KD), ordförande för innovationsutskottet.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp