Innehåll

Ny belysning vid Enköpingsvägen

Nu är den nya gatubelysningen på Enköpingsvägen invigd.
– Det är mycket glädjande att inviga ytterligare en sträcka med förstärkt belysning i Järfälla, säger kommunstyrelsens ordförande Emma Feldman (M).

Den nya gatubelysningen på Enköpingsvägen sträcker sig från busshållplatsen vid Tvåspannsvägen till Värmevägen. Tidigare saknades belysning på gång- och cykelvägen och att Enköpingsvägen nu blir upplyst ökar trafiksäkerheten och ger en mer trevlig upplevelse för de som promenerar längs vägen.

– Vi jobbar kontinuerligt med att se över och förbättra belysningen i trafiken, inte minst för att göra gång- och cykelvägarna tryggare för alla Järfällabor, säger Emma Feldman.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp