Gå direkt till sidans innehåll

Nytt walk & talk 17 juni – anmäl dig här

Solrosor i Järfälla.

Den 17 juni kör vi walk & talk vid Görvälns slott. Kom och promenadprata med kommunstyrelsens ordförande, kommundirektör och näringslivschef.

Vi gärna träffa dig på en enklare frukost och morgonpromenad torsdag den 17 juni vid Görvälns slott. Vi startar 7.30 med kaffe/te och macka. 8.00 tar vi oss en promenad. Det finns plats för cirka 15 företagare och det är först till kvarn som gäller.

Vi vill passa på att fråga om vad du vill att vi ska ordna för aktiviteter, som är bra och hjälper er verksamhet, när vi efter sommaren och vaccinering förhoppningsvis kan återgå till ett mer normalt läge. Vi vill också höra hur pandemin påverkat dig och ditt företag och vad du tror om framtiden. Och vad som är aktuellt just nu?

Vad är du nyfiken på?

Är det något du vill veta av oss? Eller något konkret som du tycker att vi kan göra bättre?

Ta med frågor, så ska vi göra vårt bästa för att svara på dem.

Upplägg

7.30 samling för kaffe/te och macka i slottsträdgården (akademisk kvart + mingel)

8.00 walk & talk en timme

9.00 vi avslutar och säger hej!

Anmälan

Anmälan skickas till leif.nyren.k@jarfalla.se – skriv ditt namn, bolagets namn och se gärna till att ett telefonnummer finns med. Först till kvarn, med max antal 15 personer, den här gången.

Välkommen!

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp