Gå direkt till sidans innehåll

Öppet hus för vuxenutbildning

Kom och besök Järfälla Lärcentrum och upptäck vilka utbildningar vi kan erbjuda dig i våra nya moderna lokaler i Bas Barkarby.

Träffa lärare och studerande som berättar om hur det är att läsa enstaka kurser eller en hel yrkesutbildning för att sedan exempelvis studera vidare på högskola, universitet eller jobba. Vi svarar på frågor och lyfter de vanligaste funderingarna.

När: Onsdagen den 18 maj
Tid: 14.00-18.00
Var: Bällstaågatan 18, plan 4 i Bas Barkarby

I samband med öppet hus inviger vi våra nya lokaler och bjuder på lite gott att äta och dricka.

På Järfälla Lärcentrum i Bas Barkarby erbjuds:

  • Grundläggande vuxenutbildning
  • Gymnasial vuxenutbildning inkl. yrkesutbildning (barn och fritid samt vård och omsorg)
  • Sfinx (yrkessvenska för ingenjörer och arkitekter)

Under öppet hus kommer vi även berätta mer om vår spännande restaurangutbildning som hålls i Jakobsberg. Varmt välkommen!

Om Järfälla Lärcentrum

Järfälla Lärcentrum är kommunens egen anordnare av vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå, utbildning i svenska för invandrare (SFI) och särskild utbildning på grundläggande och gymnasial nivå (Lärvux). Under årsskiftet 2022 flyttade delar av verksamheten från Jakobsberg till nya lokaler i Bas Barkarby.

Läs mer på jarfalla.se/larcentrum

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp