Gå direkt till sidans innehåll

Öppet hus med middag på Järfälla gymnasium

Den 30 november kl 17.00-19.00 kan du träffa elever och lärare från de olika programmen och få veta allt om hur det är att studera på Järfälla gymnasium. I den nya matsalen bjuds det på middag och fika.

Här finns ett brett utbud av olika program, både högskoleförberedande och yrkesprogram. Oavsett vilket program du väljer, får du ta del av innovativa samarbeten och möjlighet att knyta unika kontakter med universitet och företag.

Nyheter till läsåret 22/23

  • Skolans högskoleförberedande program flyttar in till nybyggda lokaler i BAS Barkarby 2022.
  • Hockeyprofil erbjuds till alla yrkesprogram HT 2022.
  • E-sport, en ny kurs där du har möjlighet att vara en del av skolans CS:GO-lag.
  • Program med specialpedagogisk verksamhet

Under öppet hus berättar gymnasiets rektor, Mariella Augustsson mer om skolan, programmen och allt spännande som är på gång just nu. Varmt välkommen!

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp