Innehåll

Barn häller färg med färgtub

Öppet hus och kurssläpp i kulturskolan

Torsdag den 2 juni klockan 9.00 släpper kulturskolan höstens kurser. Samma dag är det dessutom öppet hus hos Järfälla kulturskola på Mälarvägen 2 i Jakobsberg.

Alla barn, unga och medföljande vuxna är varmt välkomna till öppet hus på kulturskolan klockan 17–19 torsdagen den 2 juni på Mälarvägen 2 i Jakobsberg. Här finns tillfälle att prova på olika ämnen och prata med lärare. Som förälder har du möjlighet att ställa frågor om kulturskolans kursutbud i höst och få hjälp med bokning av kurser.

Kulturskolan har kurser i följande ämnesområden

  • Bild och form
  • Dans
  • Film och media
  • Musik (olika musikinstrument och sång)
  • Nycirkus
  • Teater/Drama

Mer om kulturskolan

Järfälla kulturskola riktar sig till alla barn och ung­domar bosatta i Järfälla. Kulturskolan erbjuder pedagogisk verksamhet och undervisning för barn och unga upp till 21 år på deras fritid, med både bredd och fördjupning i olika former.

Här hittar du kulturskolan

I samma byggnad som Järfälla gymnasium på Mälarvägen 2 i Jakobsberg hittar du Järfälla kulturskola. Kulturskolan har även undervisning i flera skolor i olika kommundelar i Järfälla samt i det nya huset Bas Barkarby på Bällstaågatan 18.

Järfälla kulturskolas webbplats

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp