Innehåll

Solrosor i Järfälla.

Öppna förskolan återgår till normal verksamhet den 4 oktober

Nu är du och ditt barn återigen välkomna att ta del av hela vår verksamhet och träffa andra föräldrar och barn i vår barnvänliga miljö.

Vi har under längre tid endast haft utomhusverksamhet i våra öppna förskolor på grund av restriktionerna.
Men när det nu tas bort den 29/9 kommer vi att från och med den 4 oktober återuppta våra ordinarie verksamhet i våra befintliga lokaler. Så nu kan du och ditt barn måla, sjunga, läsa, ta en fika eller bara vara igen.

Vi kommer dock fortsätta med försiktighet gällande att hålla avstånd, tvätta/sprita händer och utökad städning av material. För mer specifik information hänvisar vi till respektive förskola.

På respektive hemskolas hemsida hittar du information om öppettider och program

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp