Innehåll

Parkera cykeln i en box

Järfälla blir första kommun med cykelboxar som är digitala.
– Cykelboxar är ett säkert, enkelt och smidigt sätt att lämna ifrån sig cykeln, säger Aphram Melki (C), ordförande i utskottet för miljö och social hållbarhet.

De tio första cykelboxarna är placerade i Jakobsberg vid den södra pendeltågsentrén. Till sommaren kommer även tio boxar i Barkarby, samt hela 80 boxar i Kallhäll, att installeras.

– Nu stärker vi infrastrukturen för cyklister ytterligare som ett led i Järfällas miljöarbete. Det ska bli enklare och lättare för Järfällaborna att välja cykeln framför bilen. Ett viktigt steg för att minska utsläppen och
i längden klimatpåverkan, säger Aphram Melki.

Kika gärna på filmen ovan för att se hur boxarna fungerar.

Gå till registrering och mer information om våra cykelparkeringar

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp