Gå direkt till sidans innehåll

Politiska möten skjuts upp

På grund av den senaste tidens utveckling gällande covid-19 har beslut tagits om att flytta nästkommande kommunfullmäktige och kommunstyrelse.

Kommunfullmäktiges presidium har beslutat att ställa in fullmäktiges sammanträde den 30 mars 2020. De ärenden som skulle behandlas på detta sammanträde kommer nu istället att behandlas på kommunfullmäktiges sammanträde den 11 maj 2020.

Kommunstyrelsens ordförande har beslutat att ställa in det extrainsatta kommunstyrelsesammanträdet den 30 mars 2020. De ärenden som skulle behandlas där kommer istället att hanteras på kommunstyrelsens ordinarie sammanträde den 27 april 2020.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp