Innehåll

Rösta på nästa års sommarblommor

Oranga och röda sommarblommor i Jakobsberg

2023 års tema var "mötesplatsen". Temat handlar våra olika kommundelar, kulturer och alla våra offentliga mötesplatser. Ett färgglatt och glädjeväckande tema där en av inspirationskällorna var kryddmarknaden i Marrakech

Hjälp oss välja nästa års inspirerande tema för sommarblomsplanteringarna. Det vinnande temat kommer att pryda kommunens blomsterurnor under sommaren 2025.

Omröstningen är öppen till och med 12 juni. De tre kandidaterna till blomstertemat är:

  • Blommor till alla!
    Vi fokuserar på blommor som är lätta att ha i balkonglådan hemma, som alla kan plantera. Det är typiska sommarblommor som triggar våra minnen om sommaren.
  • Ätbart!
    Här tar vi fasta på att plantera blommor och växter som är ätbara eller som skapar ätbara frukter, bär eller blad.
  • Sinnesförnimmelser!
    Vi skapar sommarblomsplanteringar med för flera sinnen med blommor som doftar, känns att ta på och är färggranna att se på.


Rösta här

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp