Innehåll

Så håller vi Järfälla fint i sommar

Under sommaren behöver vi anstränga oss mer för att hålla rent och snyggt. Järfälla kommun står för flera extra åtgärder under sommaren, men vi kan också behöva din hjälp.

På sommaren ökar vi tömningsfrekvensen av papperskorgarna vid kommunens mest besökta platser. Vi har gjort en generell höjning på flera platser som innebär att tömningen numera ska se varje vecka. I centrummiljöer töms papperskorgarna dagligen.

Du kan hjälpa till

Vi ser över kärlens storlek, placering och tömningsfrekvenser. I det arbetet behöver vi hjälp för att bli ännu bättre. Finns det en papperskorg som behöver tömmas oftare? En soptunna som alltid är överfull? Finns det en plats som saknar en papperskorg?

Hjälp oss genom att felanmäla till Servicecenter

Solrosor i Järfälla.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp