Gå direkt till sidans innehåll

Servicecenters besökslokal öppnar igen

Den 18 maj öppnar kommunens servicecenter sin besökslokal på Riddarplatsen 5 igen. Lokalen hålls öppen måndag till fredag, kl. 8-15.

Efter att ha varit stängd några veckor på grund av sjukdom och risk för smittspridning så öppnar nu servicecenters besökslokal på Riddarplatsen 5 i Jakobsberg igen. Lokalen är nu anpassad för att skydda personalen från smitta och minska risken för smittspridning mellan besökare. Den som besöker lokalen ombedes respektera de regler som gäller, bland annat att bara tre besökare åt gången får vistas i lokalen.

Öppettider är måndag till fredag, kl. 8-15.

Du kan också kontakta servicecenter via telefon eller mejl.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp