Gå direkt till sidans innehåll

Sju UF-företag från Järfälla gymnasium är nominerade till Stockholmsregionens UF-mässa

UF-företagen har 14 nomineringar i kategorierna Årets Ekologiskt hållbara UF-företag, Årets Socialt hållbara UF-företag, Årets Innovation, Årets Hantverkare, Årets Vara och Årets Tjänst.

Den opolitiska organisationen Ung Företagsamhet utbildar gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Läsåret 2020/2021 är det rekordmånga gymnasieelever som har startat UF-företag i Sverige, 34 676 elever. Av de finns 6570 i Stockholm.

De sju UF-företagen från Järfälla gymnasium som har nominerats att gå vidare till juryns sista samtal i regionens stora UF-mässa är Earth Bags, Miljöpåsar, Drip Season, Help Can, Hemved, Grow Equal och Delicious Drinks.

Läs mer om företagen här

De som vinner i den regionala mässan den 23 februari kvalificerar sig till SM, där vinnarna från de regionala uttagningarna möts.

Järfällas lokala UF-mässa torsdag 11 februari

Mässan sker i år digitalt via Teams. Här deltar totalt 14 UF-företag. Det går att vara med som gäst och följa prisutdelningarna via länk:

Ja, jag vill delta på UF-mässan

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp