Innehåll

Sommarjobbare besöker företagare 13 juni-1 juli

Ett gäng sommarjobbande ungdomar kommer i inledningen av sommaren åka på cykeltur i Järfällas verksamhetsområden där ni företagare håller till. De jobbar för den kommunala energi- och klimatrådgivningen EKR, som ger opartisk och kostnadsfri rådgivning.

Svara gärna på en enkät om hur vi kan underlätta för dig

Du som företagare kan få hjälp att förstå och minska din energianvändning för verksamhet, transporter och lokaler. Under perioden 13 juni till 1 juli (v. 24-26) kommer ungdomarna att besöka företag och de har med sig:

  • en kort enkät om företagares utmaningar kring klimat och hållbarhetsarbete – där era svar kommer att hjälpa oss att förbättra vårt arbete med lokala företag i Järfälla,
  • tips om kommande event – bland annat om en möjlighet i september om att fixa laddplats till ditt företag,
  • information om kommunala energi- och klimatrådgivningens tjänster till företagare.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp