Innehåll

Stäketbron avstängd för fordonstrafik 16-26 maj

Trafikverket stänger tillfälligt av Stäketbron för fordonstrafik på grund av arbeten med att ersätta den öppningsbara bron över Almarestäket mellan Järfälla och Upplands-Bro. Under perioden hänvisas fordonstrafik till E18.

Under perioden mellan tisdag den 16 maj till och med fredag den 26 maj hänvisar Trafikverket fordonstrafik till E18. Mopeder och mopedbilar kommer inte att kunna passera Stäketbron under de här dagarna. Fotgängare och cyklister kan passera även under avstängningen av vägbanan.

Väg- och sjöfartstrafiken kommer till största delen vara ostörd under byggtiden.

Trafikverket uppger att den gamla bron har uppnått sin tekniska livslängd. Den nya bron beräknas att öppna för trafik under 2024. Körfälten ska bli bredare och bron kommer att kompletteras med en gång- och cykelbana.

Läs mer på Trafikverkets webbsida

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp