Innehåll

Stort grattis Daniel Ståhl!

OS-guldmedaljören Daniel Ståhl har hyllat från alla håll och kanter efter succén i diskusfinalen i OS, Tokyo. I måndags den 9 augusti var det Järfällas tur att gratulera till segern.

– I den bästa av världar hade vi såklart veta ha en helt annan typ av uppmärksammande och firande för att fler Järfällabor skulle kunna få vara med och hylla dig och säga grattis för du är värd allt. Vi är otroligt stolta och väldigt glada över att få lämna över blommor från Järfälla och alla Järfällabor, säger Emma Feldman (M), kommunstyrelsens ordförande till Daniel Ståhl.

På plats för att gratulera Ståhl fanns även Eva Ullberg (S) och Vesna Jovic, kommundirektör.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp