Gå direkt till sidans innehåll

Trygghetstisdag 3 maj: Tema Ungdomar, alkohol och droger

Har du frågor eller känner oro för din tonåring gällande alkohol och andra droger? Kom till Mötesplats Jakobsberg på Trygghetstisdag den 3 maj kl. 15-18. Här får du träffa flera aktörer i Järfälla som jobbar för att ungdomar inte ska hamna snett på grund av alkohol och droger.

På plats finns bland annat fältare, föräldraskapsstödjare, Ungdomsteamet Mini-Maria, föreståndare för fritidsgården Valvet, preventionssamordnare, trygghetssamordnare och polis för att svara på dina frågor.

Vi arbetar i Järfälla för att ungdomar inte ska hamna snett på grund av alkohol och andra droger. Det finns stöd att få!

När? Tisdagen den 3 maj. Drop-in mellan klockan 15-18.

Var? Mötesplats Jakobsberg, vid Postgången i centrala Jakobsberg.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp