Innehåll

Tyck till om äldreomsorgen!

Du som är 65 år eller äldre kan just nu lämna synpunkter på den omsorg du får, av hemtjänst eller på ditt äldreboende. Dina synpunkter är viktiga för oss.

En pappersenkät har skickats ut till dig som är 65 år eller äldre och som har hemtjänst eller bor på ett äldreboende. Enkäten skickas till den adress där du är folkbokförd.

Berätta vad du tycker!

Enkäten innehåller frågor om den omsorg du får. Om du hellre vill svara digitalt i en webbenkät går det också bra. Information om hur du gör det finns i pappersenkäten. Undersökningen finns på flera olika språk.

Syftet med undersökningen är att fånga upp vad du tycker om den omsorg du har. Resultatet hjälper oss att utveckla äldreomsorgen i Järfälla. Svaren kan inte knytas till dig som enskild person.

Sista dag att svara på undersökningen är den 20 mars 2022. Dina synpunkter är viktiga. Tack för att du deltar!

Anhörig eller närstående?

Som anhörig eller vän får du gärna – om det behövs – hjälpa din närstående att svara på enkäten.

Har du frågor om undersökningen?

Socialstyrelsen genomför undersökningen och kan svara på frågor.

Ring 031-730 31 80, vardagar kl. 8–18 eller skriv till: aldreundersokning@indikator.org

Solrosor i Järfälla.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp