Innehåll

UF-företaget Grow Equal från Järfälla gymnasium uppmärksammas internationellt!

Grow Equal UF kommer att representera Järfälla och Sverige på konferensen Rotary Institute Prague 2021, genom sitt fina samarbete med Järfälla Rotaryklubb.

Grow Equal UF

Grow Equal UF drevs under läsåret 20/21 av Lihiem Aradom och Lovisa Länder. De tog fram boken ”Att vara fin oavsett färg”. Lihiem Aradom är bokens författare och Lovisa Länder bokens illustratör. De riktar sig till barn i åldrarna 6-9 år och vill genom boken lära barn om allas lika värde genom och upplysa om rasism.

Läs mer om Grow Equal här

Rotarykonferens i Prag

Den 14-19 september hålls den stora internationella konferensen ”Rotary Institute Prague 2021”. Genom tankeväckande och inspirerande sessioner och talare, kommer de samarbeten länderna presenterar vara en källa till inspiration för övriga Europa.

Konferensen syftar till att lyfta fram goda exempel på lyckade samarbeten i Rotaryklubbarna i de deltagande länderna: Sverige, Grekland, Tyskland, Lichtenstein, Schweiz, Finland, Portugal, Danmark, Norge, Ryssland, Island, Polen, England, Irland, Holland, Belgien, Spanien samt Turkiet.

Läs mer om Rotary Institute Prague här

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp