Innehåll

Ungdomsteamet stöttar unga och anhöriga

Om du har funderingar kring alkohol, droger eller spel om pengar kan du få hjälp och stöd hos Ungdomsteamet Mini Maria. De finns för dig som är 13-20 år och för dig som är förälder, vårdnadshavare eller närstående.

Som förälder är det vanligt att oroa sig för sin ungdom eller sitt barn. Det kan gälla beteendeförändringar, humörsvängningar, nya kompisar, problem i skolan och mycket annat. Kanske har du funderingar kring alkohol, andra droger eller spel om pengar? Då kan det vara bra att rådgöra med Ungdomsteamet.

Ungdomsteamet Mini Maria i Järfälla finns för dig som är 13-20 år och för dig som är närstående. Du behöver inte ha stora problem eller "bevis" ­på att något pågår ‑ det räcker med att du har funderingar eller är orolig för vad som kan hända. Ring för rådgivning innan problemen har hunnit bli för stora.

Ungdomsteamet Mini Maria erbjuder:

  • rådgivning och information till dig som är 13-20 år och till dig som är närstående.
  • bedöm­ningar kring alkohol, droger och spel om pengar.
  • enskilda samtal, föräldra­stöd och familje­samtal.
  • behandling och urin­provtagning.

Hos Ungdomsteamet arbetar behand­lare/socionomer, familjebehandlare, sjuk­sköterska och läkare. De har tystnadsplikt. Rådgivning är kostnadsfri och du behöver ingen remiss.


Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp