Innehåll

Upptäck höstens kurser på KomTek

KomTek vill visa tjejer och killar att det är kul med teknik! Här erbjuds fritids­aktiviteter inom teknik, design och entreprenör­skap till barn och ung­domar som bor eller går i skolan i Järfälla. Nu kan du anmäla ditt barn till någon av höstens kurser.

Välj mellan "Kemilabbet", "Skapa ditt egna husdjur", "Unicorns, regnbågar och fluff", "Bli kompis med en robot" och många andra spännande kurser. Klicka på länken nedan och läs mer om höstens utbud.

KomTeks långsiktiga mål är att fler ungdomar, särskilt tjejer, skall söka tekniska och naturvetenskapliga utbild­ningar på gymnasium och högre utbildning. I Järfälla har KomTek funnits sedan hösten 2005.

Monster från KomTek

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp