Innehåll

Vad händer med ditt skolval?

Flicka med dator

Skolvalet till årskurs 7 hösten 2022 är snart klart och inom kort kommer vi gå ut med de första skolplaceringarna för förskoleklass inför höstterminen 2022.

I april beräknas alla elever ha fått ett beslut om skolplacering. Placeringarna är än så länge preliminära och reservplatser kan uppstå under våren och ända fram till i höst

Läs mer under frågor och svar

Sökt till Järfälla musikklasser?

Om du har gått i Järfälla musikklasser i årskurs 6 har du garanterad plats även i årskurs 7. Om du är en ny sökande, kommer du bli kallad till ett antagningsprov. Det är Fjällenskolan som arrangerar antagningsprovet och som kommer kontakta dig för mer information.

Inom kort kommer du dessutom få ett besked om skolplacering. Den skolplaceringen gäller ifall du inte blir antagen till Järfälla musikklasser eller om du väljer att inte tacka ja till plats på Järfälla musikklasser.

Läs mer om antagningsprocessen här

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp