Gå direkt till sidans innehåll

Våld i relationen är aldrig ok – här finns hjälp

Socialtjänsten hjälper barn, vuxna och familjer som upplever våld hemma eller i en nära relation. Också du som är orolig för andra kan kontakta oss.

En månad fri från våld – Järfälla och nordvästkommunerna i gemensam kampanj

Varje år uppmärksammas arbetet mot våld i nära relationer i den landsomfattande kampanjen ”En vecka fri från våld”. I år tar Järfälla, Sigtuna, Sollentuna, Sundbyberg, Upplands-Bro och Upplands-Väsby ett gemensamt krafttag och arrangerar ”En månad fri från våld”.

Syftet med kampanjen är att synliggöra och öka kunskapen om relationsvåld, inklusive hedersrelaterat våld och förtryck. Under hela november genomförs olika informationsinsatser om stöd och hjälp kombinerat med ett gemensamt kompetensutvecklingsprogram för personal som möter utsatta.

Läs mer i pressmeddelande

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp