Gå direkt till sidans innehåll

Välkommen till en ny termin i skolan

Höstterminen 2021 i Järfällas kommunala skolor startar den 19 augusti. Här hittar du länkar till allt du behöver veta för skolgången samt information om hur vi jobbar med hänsyn till den pågående pandemin.

Vklass - lärportal med det mesta som rör ditt barns skolgång

Terminstider

Matsedel

Försäkringsinformation

Fritidsklubb

Fortsatt arbete med restriktioner

Förskolor och skolor fortsätter att arbeta med förebyggande åtgärder för att minska smittspridningen i vårt samhälle.

Undervisning på plats i skolans lokaler är huvudprincipen för våra skolor. För att undvika smittspridning kommer vi att fortsätta göra olika anpassningar som minskar riskerna för trängsel. Det här gäller under hösten på alla våra förskolor och skolor.

Barn och elever stannar hemma från skolan när de uppvisar symtom. Det gäller även om de bara är lite sjuka. De ska stanna hemma i två dagar efter att de blivit helt friska. Om barnet är 6 år eller äldre och känner sig sjuk så uppmanar vi till testning av covid-19.

Information om hur vi arbetar med anledning av pandemin skickas också ut till vårdnadshavare via Vklass.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet




Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.



Upp