Innehåll

Posthuset Jakobsberg centrum

Var med och påverka framtidens Jakobsberg!

För närvarande pågår ett arbete med att ta fram en strategi för hållbar urban utveckling i Jakobsberg. Insatserna ska bidra till ett tryggare, grönare och mer produktivt Jakobsberg. Nu behöver vi din hjälp!

Syftet med projektet är att ta fram en sammanhållen strategi för en hållbar utveckling i Jakobsberg som bidrar till ett tryggare, grönare och mer produktivt Jakobsberg. Arbetet medfinansieras av EU samt Regionalfonden och pågår fram till och med 30 juni 2023.

En viktig del i projektet är att hålla samtal med boende, föreningar, fastighetsägare, företagare och andra personer som är intresserade av utvecklingen i området. Vi har tagit fram en digital enkät där dina synpunkter är viktiga för oss. Som kommuninvånare har du även möjlighet att träffa representanter från projektet vid flera olika tillfällen.

Digital webbenkät

Kommunen har utformat en digital webbenkät som ger dig möjlighet att bidra till utvecklingsarbetet i Jakobsberg. Enkäten är öppen fram till den 12 april. Tack för att du deltar!

Här hittar du enkäten

Kom och prata om framtidens Jakobsberg

De kommande dagarna kommer representanter från kommunen vara på plats i olika delar av Jakobsberg för att prata med dig som invånare. Representanterna har på sig gröna västar med kommunens logga, leta gärna upp dem!

Lördag 25 mars

20.30-21.30 Earth hour-evenemanget på Riddarplatsen i Jakobsberg

Onsdag 29 mars

14.00-16.00 Jakobsbergs bibliotek

16.00-17.00 Pendeltågsstationen och bussterminalen i Jakobsberg

Torsdag 30 mars

13.00-15.00 Mötesplats Jakobsberg, Riddarplatsen 4

16.00-18.00 Huset på höjden, Engelbrektsvägen 47

18.00-19.00 Dialogpromenad. Vi möts upp på Huset på höjden och går gemensamt till olika platser i Jakobsberg

Har du frågor om projektet?

Hör av dig till samhallsbyggnad@jarfalla.se

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp