Innehåll

Var rör du dig helst i Barkarbystaden, Kyrkbyn och Tingsbyn?

Har du en park du älskar? En skogsstig du gärna promenerar på? Just nu gör vi en undersökning om hur Järfällaborna använder och upplever sin utemiljö i Barkarbystaden, Kyrkbyn och Tingsbyn.

Järfällabornas beskrivningar av platser kommer vara ett underlag i arbetet med att utveckla utemiljön i Barkarbystaden, Kyrkbyn och Tingsbyn. Klicka gärna på länken nedan för att hjälpa till (det tar ungefär fem minuter). Vi är tacksamma för att du bidrar med din kunskap om stadsdelarna. Dela gärna länken vidare till nära och kära.

Undersökningen kommer inte att publiceras offentligt utan endast användas internt för Järfälla kommuns planerings- och förbättringsarbete.

Klicka här och hjälp till med din favoritplats

Har du några frågor?

Kontakta landskapsarkitekt Rut Lindeberg genom att mejla rut.lindeberg@jarfalla.se.

Foto: Lars Hellman

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp