Innehåll

Vesna Jovic ny kommundirektör i Järfälla

Kommunstyrelsen i Järfälla fattade på måndagskvällen beslut om att anställa Vesna Jovic som ny kommundirektör med tillträde i mars. Som mångårig kommundirektör i Huddinge, VD för SKR och ledamot i Coronakommissionen har Vesna Jovic egenskaper och erfarenheter som Järfälla kommer ha stor nytta av.

– Jag är otroligt glad över att vi har rekryterat Vesna. Hon har mycket lång erfarenhet tillsammans med en gedigen meritlista och kommer med sin kompetens att bidra till Järfällas fortsatta utveckling på ett bra sätt. Den här rekryteringen visar ännu en gång att Järfälla verkligen är en intressant kommun på frammarsch, säger Emma Feldman (M), kommunstyrelsens ordförande.

– Det känns fantastiskt roligt att få arbeta i Järfälla kommun och jag ska göra mitt allra bästa för att motsvara förväntningarna. Järfälla är en spännande kommun i stark utveckling och jag ser fram emot att tillsammans med politiker, medarbetare och andra aktörer utveckla Järfälla till en ännu mer attraktiv plats att bo och verka i, säger Vesna Jovic.

Beslut om att tillsätta Vesna Jovic som kommundirektör fattades vid ett extrainsatt kommunstyrelsemöte den 18 januari.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp