Innehåll

Vi flyttar in-dag 2 mars i Bas Barkarby

Onsdagen den 2 mars flyttar delar av kommunens kultur- och fritidsverksamheter in i det nya huset Bas i Barkarbystaden på Bällstaågatan 18. Kommunen bjuder på fika och flera roliga aktiviteter för hela familjen klockan 11-15.

Vi firar att delar av kultur- och fritidsverksamheter stegvis flyttar in under våren. Bland aktiviteterna går det att prova på fiol med kulturskolan, träffa biblioteket som har en tävling för barn. Prova på teknik med KomTek. Det är en dag som passar alla åldrar. Klockan 12 hålls en inflyttningsceremoni med kultur-, demokrati- och fritidsnämndens ordförande.

Järfälla kommun bjuder på kaffe, te, saft och bullar samt en rad festligheter. Det går även ett se ett smakprov på Konsthallens kommande fotoutställning samt titta på kulturskolans kortfilmer.

Bas Barkarby med ballonger

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp